tiistai 20. elokuuta 2019

Arvontamuistutus sekä korjaus ja kiva lisäys!

Vielä on muutama päivä aikaa osallistua kukkeaan koulun alun arvontaan! Osallistumisaika päättyy lauantaina 24.8. Kiitos kaikille, jotka ovat jo osallistuneet! Mutta huomaathan, että sinun on liityttävä kirjautuneeksi lukijaksi, jotta voit osallistua. Ja tähän liittyen on myös mukava lisäys arvontaan!

Lisäsin tämän lukijaksi liittymisen vielä toiseen kertaan arvontapostauksen loppuun, jotta kaikki huomaisivat sen. Arvontapostauksessa on ohjeet, miten toimia. (Tämä on se otsikossa mainittu korjaus.)

Sitten vielä lisäys: Kiva olisi jos useampi voisi voittaa. Päätin arpoa vielä toisen samanhenkisen pienen palkinnon, jos blogin kirjautuneiden lukijoiden määrä nousee yli viidenkymmenen. Siihen ei montaa lisää tarvita!
kaunopunahattu
Seuraan hyvin laiskasti blogini lukijamääriä. Yllättävän monta sataa lukijaa tänne löytää viikossa, mutta eihän se näy missään muualla kuin tylsissä Google Analytics -tilastoissa. Lukijoille olisi kiva saada nimiä/ kuvia  ja siihen tuo Lukijat-listaus on mukava. Ja ihan parasta on tietysti saada kommentteja, mutta on ymmärrettävää, etteivät kaikki halua tai ehdi niitä kirjoitella.

Suoritan arvonnan sunnuntaina ja kysyn silloin voittajan osoitteen sähköpostilla. Ja kerron voittajan blogissa sitten seuraavassa päivityksessä.  Linkki arvontapostaukseen: klik!
Kerrottu tiikerililja on haarautunut hauskasti


Postauksen kuvat on otettu tänään puutarhassani. 
Onnea arvontaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pienikin kommentti ilahduttaa ja on tärkeä! Kiitos!

Lisää lukemista:

Lasiterassi - uusi lempipaikka

Vuodenvaihteen kunniaksi blogipostaus! Aiheena on tämän vuoden uusi lempipaikkani, lasiterassi. Se valmistui vuosi sitten, joten tämä oli en...