maanantai 13. huhtikuuta 2020

Kaunis ilta sekä arvonnan voittaja

Lauantaina oli upea päivä ulkona touhuiluun. Kanniskelin kalusteita pihaan ja siivosin kasvimaan ja kasvihuoneen seutua. Pääsiäistä vietetään kotioloissa, mikä ei varmasti yllätä ketään. Eilinen sunnuntai oli sitten sateisempi ja synkempi, joten unohduin sisähommiin. Illalla lähdin Nöpön kanssa ulos, kun sää oli parantunut. Keväisen raikas ilta oli ihana! Myös blogin arvonta on nyt päättynyt ja voittaja selvillä!

Punarinta, joka saapui jonkin aikaa sitten talven vietosta pihaamme, lauloi hämärtyvässä illassa täysin palkein. Jotain hyönteisiäkin näytti jo lentelevän ilmassa, jos punarinta ehtii välillä syödä. Kuusista kuului räkätystä. Ilmeisesti ensimmäiset räkättirastaat ovat juuri saapuneet takaisin pesimäpaikoille. Mustarastaat ovat olleet täällä koko talven. Linnuista en tällä kertaa yrittänyt ottaa kuvia. Kukat ovat helpompia (vaikka helppoja ei ole nekään, kuten viimeksi valitin).

Kasvihuone ja kasvimaa pohjoispuolelta:
Krookukset olivat menneet nukkumaan. Niiden taustalla tulppaanit ja muut jatkavat nousuaan. Hyvältä näyttää ja myöhemmin vielä toivottavasti paljon paremmalta. Jotain uuttakin oli kukassa, mutta kuvaan toiste paremmassa valossa. Sinivuokot nukkuivat myös:Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Suoritin arvonnan satunnaislukugeneraattorilla ja voitto osui blogin lukijalle Ritvalle, joka osallistui Facebookin puolella. Onnea! Laita Ritva sähköpostilla minulle postiosoitteesi info@viherrin.com. Ritvalle lähtee siis kangas, lasinalunen ja monenlaisia tuoksuherneen siemeniä:


15 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Meillä eilinen taas ei ollut kovin hyvä puutarhapäivä, kun tuli lunta ja vettä tuulen kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, lumi ei ole yhtään kiva juttu! Kiitos että kommentoit heti niin aloin miettiä päiviä. Kirjoitin tämän tekstin illalla ja sekoilin klassisesti päivissä. Kävin korjaamassa, että lauantai oli se hieno päivä :)

   Poista
 2. Onnea voittajalle! Kiva nähdä uusi kuvakulma kasvihuoneen takaa kuvattuna. Nyt odotellaan uutta lämpimämpää jaksoa tämän kylmän ja räntäsateisen vaiheen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, tänään täälläkin satoi lunta ja muuta ällöä.

   Poista
 3. Sinivuokotkin kukkivat jo noin runsaasti ja tulppaaneita nousee komeasti! Kasvarisi onkin ihanasti veden äärellä, varmasti kaunis paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinivuokkoja on tuo yksi runsas kasa. Nyt sentään näytti toisessakin paikassa olevan uutta alkua. Kasvarin edustan ranta on aika villi...

   Poista
 4. Onnia voittajalle! Vaikka täälon ollu pari päivää ihan karmia sää, oli navetasta tulles mitä mahtavin laulukonsertti, ku lumisaret oli tauonnu hetkeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linnut on nyt niin täynnä kevättä, piristävät mieltä surkean sään keskellä.

   Poista
 5. Onnea voittajalle! Hämärtyvissä kevät- ja kesäilloissa on maagista tunnelmaa, kun linnut laulavat pitkän ja hiljaisen talven jälkeen. Meillä mustarastaat lurittelevat välillä niin pontevasti, että kuuluu sisälle asti, vaikkei ikkunoita olisi auki. Pääsiäisen pyhinä oli aikamoisen kurja sää, mutta jospa sateet vähän tästä vähenisivät ja ilma lämpenisi. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ponteva on hyvä sana kuvaamaan mustarastaiden tekemisiä! Tykkään niistä kovasti <3 Tänäänkin satoi lunta, mutta onneksi sulaa nyt saman tien pois...

   Poista
 6. Ihanat kuvat! Onnea voittajalle ja Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista

Pienikin kommentti ilahduttaa ja on tärkeä! Kiitos!

Lisää lukemista:

Lasiterassi - uusi lempipaikka

Vuodenvaihteen kunniaksi blogipostaus! Aiheena on tämän vuoden uusi lempipaikkani, lasiterassi. Se valmistui vuosi sitten, joten tämä oli en...