Mikä Viherrin?


Viherrin on vähän samanlainen sana kuin kiharrin. Viherrin kihartaa maailman vähän iloisemmaksi, vihreämmäksi, kauniimmaksi ja elinvoimaisemmaksi. Tämän blogin kautta se voi ilahduttaa sinuakin.

Olen 40+ nainen, vaimo, äiti, puutarhuri ja monenlaista muuta. Lapseni, tyttö ja poika, käyvät ylä- ja alakoulua ja mies on yrittäjä. Lisäksi meillä on pörröinen kissa, joka tykkää istua pihalla kyttäämässä myyriä. Olen opiskellut myös ekologiaa yliopistossa, joten luonnosta ja puutarhasta osaan kertoa ihan fiksuja asioita, vaikkei sitä aina uskoisi, kun minun pihaani katsoo. Kirjoittelen kuitenkin myös muusta. Tykkään kotoilla: väkertää, joogata, leipoa ja bujoilla, esimerkiksi. Viherkasveja on sellainen määrä, että niistäkin voi sanomista tulla. Olen luvannut itselleni kirjoittaa enemmän ja olen nyt perustanut ihka ensimmäisen blogini. Katsotaan mitä syntyy, tämä on nyt vähän kokeellista.

Kiva jos luet ja jopa vielä kommentoit!Lisää lukemista:

Huonekasvikuulumisia

Auringonsäteet alkavat vähitellen löytää tiensä viherhuoneeseen. Katsotaanpa miten kasvit ovat selviytyneet talvesta. Viherhuoneen lämpötil...