Mikä Viherrin?Viherrin on vähän samanlainen sana kuin kiharrin. Viherrin kihartaa maailman vähän iloisemmaksi, vihreämmäksi, kauniimmaksi ja elinvoimaisemmaksi. Tämän blogin kautta se ilahduttaa sinuakin.

Olen 40+ nainen, vaimo, äiti, puutarhuri ja monenlaista muuta. Lapseni, tyttö ja poika, käyvät koulua ja mies on yrittäjä. Lisäksi meillä on pörröinen kissa, joka tykkää istua pihalla kyttäämässä myyriä (Nöpölle on oma sivu, voit käydä myös siellä). Olen opiskellut myös ekologiaa yliopistossa, joten luonnosta ja puutarhasta osaan kertoa ihan fiksuja asioita, vaikkei sitä aina uskoisi, kun minun pihaani katsoo. Kerron erityisesti, mitä omalla pihallani olen tehnyt, sekä hyviä että ei niin onnistuneita asioita. Kirjoittelen joskus myös muusta. Tykkään kotoilla: väkertää, joogata, leipoa ja bujoilla, esimerkiksi. Viherkasveja on sellainen määrä, että niistäkin tulee sanomista. 


Perustin tämän blogin elokuussa 2017, kun lupasin itselleni kirjoittaa enemmän. Tämä on ihka ensimmäisen blogini. Kirjoituksia on nyt tehtynä yli sata, mutta katselen edelleen, mitä tästä syntyy. Tämä on edelleen vähän kokeellista. On ollut hienoa tutustua netin välityksellä uusiin ihmisiin, saada itse ideoita ja auttaa joitakin eteenpäin maailman vihreyttämisen tiellä!

Matka jatkuu! Kiva että luet blogiani! Vielä mahtavampaa jos joskus kommentoit kirjoituksiani, sillä ilman vuorovaikutusta en olisi jatkanut näin pitkälle. 


Päivitetty 26.4.2020

Lisää lukemista:

Lasiterassi - uusi lempipaikka

Vuodenvaihteen kunniaksi blogipostaus! Aiheena on tämän vuoden uusi lempipaikkani, lasiterassi. Se valmistui vuosi sitten, joten tämä oli en...