sunnuntai 11. elokuuta 2019

Kukkea arvonta koulujen alkuun!

Hei, nyt on blogissa arvonnan aika! Syynä voisi olla vaikka se, että blogi on ollut tässä kuussa olemassa 2 vuotta! Tähän asti olen arponut blogissa vain puutarhamessulippuja. Nyt voiton teemana on koulujen alku.

Voittona on puutarhauskottavat kouluvälineet!Ja vaikkei kouluun olisi menossa niin eiköhän sitä muistiinpanoja ole jokaisella joskus tehtävänä. Palkintoon kuuluu
 •  tulppaanikuulakärkikynä ja -kumi *
 •  tulppaanivihko
 •  mansikkainen kirjanmerkki
 •  2 muovitaskua: iiris ja pioni
  *Eihän tuo kumi varmaan kuulakärkikynää kumita, mutta söpöys korvaa käytännön puutteet

Varsinaisesti tämän arvonnan syynä on tietysti se, että haluan kiittää lukijoita ja kommentoijia! Ihanaa kun olette olemassa! Kommentteja ja toisten blogeja lukemalla sekä omia juttuja kirjoittamalla saan paljon iloa ja tietoa. 

Arvonta on tällä kertaa suunnattu Bloggeriin kirjautuneille lukijoille. Myös uudet lukijat ovat oikein tervetulleita. Kirjautuminen onnistuu vasemman palkin kohdasta Lukijat painamalla Lue ja antamalla sähköpostiosoitteen. (Kännykällä on ensin valittava alareunasta internetversio.) 
Itse olen bujoilija, kuten olen täälläkin joskus kertonut ja heikkona somiin vihkoihin... Koulun alku on meidän perheessä tänä vuonna erityisen jännittävää aikaa, kun molemmat lapset aloittavat uudessa koulussa: Toinen lukiossa ja toinen yläkoulussa.

Minulla on ollut todella hieno puutarhaviikonloppu. Lauantaina löysin itseni yllättäen Louhisaaresta, jonka juuri mainitsin edellisessä postauksessa. Sunnuntaina (tänään) olin upealla daaliaretkellä. Molemmista on tarkoitus kertoa lähiaikoina blogissa lisää.

Omista daalioistani ei tänä kesänä ole suvainnut kunnolla kukoistaa kuin tämä yksi, kuvassa. Kävin äsken kuvan oton jälkeen saksimassa sitä. Ulkona on niin kurja sää, että otin yhden kukan paremmin esille maljakkoon. Eiköhän se tuosta aukea. 
Mutta tänään näin kymmenittäin komeita daalioita! Alan seuraavaksi käydä niitä kuvia läpi.

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen. Ja lisäksi sinun on oltava blogini Lukijat-listalla. Kommentissa voisit vaikka mainita jonkun aiheen, josta lukisit mielelläsi blogissani. Voit joko liittää  mukaan sähköpostiosoitteesi tai jos löydän sähköpostisi helposti blogistasi tai profiilistasi, niin sekin käy. Arvontaan osallistumisaika päättyy 24.8. Arvon yhden palkinnon.

56 kommenttia:

 1. Osallistun mielelläni arvontaan vihkoja ja muistiinpano tarvikkeita näitä aina tarvitaan. Mukavaa lukea myöhemmin puutarhaviikonlopustasi ja daaliaretkestäsi. Hyvää sunnuntai iltaa.

  VastaaPoista
 2. Tulen mukaan arvontaan, luen mielelläni kaikenlaisia puutarhajuttuja ja kuvat ovat kivoja. Minun gladioukset eivät kuki vieläkään.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jesh, ja jollet vielä kirjautunut lukijaksi niin teethän sen! (Vasen reuna: Lukijat) Tsemppiä gladioduksille, toivottavasti pistävät toimeksi!

   Poista
 3. Onnittelut blogin virstanpylväästä! Ihana arvonta! Osallistun totta kai. Minäkin odotan postausta tästä puutarhaviikonlopustasi. :)

  mt.ainasoja[ät]gmail.com

  VastaaPoista
 4. Onnea kahdesta vuodesta! Ihana palkinto, joka toisi työssäni hyvää mieltä sekä opelle että oppilaille. Daaliat ovat kauniita. Omani ovat pahasti myöhässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan lämmintä syksyä ja kirimistä daalioiden suhteen!

   Poista
 5. Onnittelut :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Onnea blogillesi ja kyllä kaikki puutarhaan liittyvä kiinnostaa. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli laajalla skaalalla mennään jatkossankin, hyvä!

   Poista
 7. Puutarha-alan ihmisenä luen kaikkia kasveihin liittyviä blogipostauksiasi mielenkiinnolla.
  Mukaan ihanaan arvontaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ihana arvonta, kiitos, kun kävit kutsumassa! Luen mielellään kaikista aiheista, puutarhasta tietenkin, mutta kaikki muukin kiinnostaa sen vastapainoksi.
  Terkuin Saila Saaripalstalta
  saila (at) elsanlempituoli.fi

  VastaaPoista
 9. Onnea 2-vuotiaalle blogillesi<3 Ihana arvonta! Kaikki puutarha-aiheet ovat erityisen mieluisia, toki muutkin aiheet kiinnostavat:)

  VastaaPoista
 10. Onnea kaksivuotiaalle! Matkapostauksiasi erilaisista puutarhoista on ollut ihana tutkailla, kun itse ei tule reissattua maailmalla eikä oikein kotimaassakaan. Kaikki kyllä kelpaa, eli kirjoittele vain samaan tapaan monipuolisesti puutarhajuttuja kuin ennenkin. Kaunis palkintosetti, todellakin puutarhauskottava!

  VastaaPoista
 11. Hei, sinulla on mukavan tuntuinen blogi 👍
  Jostain syystä en voinut lukijaksesi kirjautua, yritän tässä uudelleen ja jos se onnistuu niin osallistun myös arvontaan. Onnittelut blogillesi ja mielenkiinnolla varmasti sitä myös seuraan, vaikka nykyisin olen aika verkkaan täällä kirjoitellut ja myös kommentoinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kuvasi näkyy lukijoiden joukossa, tervetuloa! <3

   Poista
 12. onnea kahdesta vuodesta ja hyvää jatkoa.pihajutut kiinnostaa täälläkin,ja tällaiset ihanat arvonnat. hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, en nopeasti löytänyt sinua Lukijat-listalta. Yritäthän uudestaan kirjautua mukaan, jos ei vielä onnistunut. Bloggerista ei koskaan tiedä, ei aina ihan toimi...

   Poista
 13. Hei Eeva! Kiva kun vinkkasit arvonnasta niin löysin blogisi. On mukava alkaa seurata juttujasi, kun kirjoittelet vähän samoilta kulmilta kuin itse, sillä minä asun Raumalla. Ihana arvonta! Tykkään perinteisistä lyijykynistä, joten kumi kukkakuosilla kaveriksi olisikin hieno :). Ja uusi puutarhan muistikirja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit, tervetuloa! Kaikille tiedoksi, että mielelläni seuraisin enemmänkin lounais-länsirannikon puutarhablogeja, mutta olen laiska niitä etsimään. Joskus löysin jonkun listan, mutta suurin osa blogeista näytti hiljentyneen, joten kyllästyin läpikäyntiin.... (Ja tietenkin haluan seurata kivoja blogeja muualtakin, joten aina saa vinkata.)

   Poista
 14. Mukana arvonnassa. Meilläkin esikoinen aloitti lukion.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, teilläkin on uusiin tietokonejuttuihin perehtymistä ja kirjojen oston opettelua. Täällä on ladattu ekoja digikirjoja erinäisistä palveluista, vaikka kyllä perinteisiä kirjoja on enemmän.

   Poista
 15. Mukana ollaan:) Mieluiten luen (harvinaisista) hyötykasveista.

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liityithän varmasti lukijat listalle, että olet mukana arvonnassa? En nopeasti katsoen huomannut sinua listalla?

   Poista
 16. Onpa kiva arvonta! Joka syksy iskee itsellekin uusien juttujen kaipuu. Jotain haluan aloittaa, ehkä kielten kertausta, ehkä jotain muuta...
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, syksy on kivaa uusien aloitusten aikaa :) Mutta muistitko liittyä blogini lukijaksi? Tee se jos jäi vielä tekemättä ja olet mukana arvonnassa!

   Poista
 17. Onnea blogillesi, mitenkäs minä en ollutkaan huomannut blogiasi, hyvä, kun annoit vinkin. Ja kivat palkinnot, liityin siis lukijaksesi ja olen mukana arvonnassa. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 18. mukana :) puutarha aiheet kiinnostavat.
  mariaheinonen1@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Onnittelut 2-vuatiahalle plokille! Sullonki nii asiapitoosia postauksia, että niistä saa hyviä ja hyäryllisiä vinkkiä.
  Kivat puutarha-aiheeset palakinnot :)

  VastaaPoista
 20. Lämpimät onnittelut 2-vuotiaalle!
  Sinulla on aina kivoja aiheita. Ylipäätään kaikki puutarha- ja luontoaiheiset postaukset kiinnostavat minua ja muukin elämä saa blogipostauksissa näkyä.
  Koululainen en ole, mutta syksyllä aloitan uuden kurssin kansalaisopistossa. Kauniit kirjoitusvälineet ovat siis nyt ihan tarpeeseen.
  Luinkin jo hienosta daaliaretkestäsi. Oli varmasti unohtumaton elämys.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kansalaisopiston ja vastaavien kursseja on aina niin kiva tutkia, kiva että olet löytänyt tarjonnasta mieleisen!

   Poista
 21. Onnea :) Minusta reseptit postausten lomassa ovat olleet kiva lisä; niitä siis :D

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, että olet tykännyt resepteistä, pitääpä muistaa laittaa niitä! En nopealla vilkaisulla nähnyt sinua lukijalistalla. Liitythän sinne niin olet mukana arvonnassa!

   Poista
 22. Onittelut 2-vuotisen blogitaipaleen johdosta1 Perennoista kiinnostaisi lukea kokemuksia ja vinkkejä, kun oman pihan penkkejä olisi tarkoitus uudistaa. Vasta nyt löysin blogiisi, joten täytyypä heti alkaa lueskella, mitä kiinnostavaa löytyy aiemmista postauksistasi. :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tänään juuri perennoja kuvasin ja mietin jos tekisin niistä postauksen. Toivottavasti sellainen syntyy. Huomasithan liittyä lukijaksi, silloin olet mukana arvonnassa!

   Poista
 23. Mukana ollaan ja lämpimät onnittelut 2-vuotissynttäreistä! Kaikenlaiset puutarha-aiheet kiinnostavat. Honkanenpaivi@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vastahan tässä aloittelin bloggaamisen ja hups, siitä on 2 vuotta!

   Poista
 24. Vihkoja tarvitaan aina! Osallistun mielelläni arvontaan ja olenkin jo jonkin aikaa ollut lukijana. Syksyn tullen postaus parhaista syyskesän kukkijoista olisi mielenkiintoinen, kun sellaista istutusta tässä itse puuhailen.

  VastaaPoista
 25. Onnittelut 2-vuotiaalle!
  Olen vihkojen suurkuluttaja ja mikäs sen mukavampaa olisi kuin puutarha-aiheiset vihot puutarhajutuille:)
  marjo.vesanto@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Lämpöiset onnittelut merkkipäivän johdosta!
  Palkinto on erittäin hyödyllinen ja kaunis, joten olen mielelläni mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 27. Onnea 2-vuotiaalle blogillesi. Hyötykasvi- ja nikkarointijuttuja olisi kiva lukea tulevaisuudessa
  riiti81(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 28. Onnea 2-vuotiaalle blogillesi ♥
  Kaikki puutarhaan liittyvät aiheet kiinnostavat aina, kävinkin jo lukemassa postauksesi Lepaan näyttelystä, oli mukava päästä sinne virtuaalisesti, kun tänä vuonna en päässyt paikan päälle.
  Minun puutarhani on myös Raumalla, kuten Mariankin. Vaikka taitaa se hyvin käydä ilmi blogistanikin :)
  Hurmaavat arpvontavoitot, mielelläni olen mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että kävit Lepaalla kanssani ;) Onnea arvontaan!

   Poista

Lisää lukemista:

Kukkamuistoja puutarhasta 2020

Muistelen tämän vuoden kukkaloistoa ja käyn puutarhani vuoden läpi parilla kolmella kukkapotretilla joka kuukaudelta. Vaikka pysytään omassa...